BLUE BANANAS PANCAKE CAFé

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Blue Bananas Pancake Café. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2024 om 15:34 Veel te lang wachten! Langer dan aangegeven
31 dec 2023 om 15:48 Helemaal super!! Heerlijk :) en mooi snel bezorgd in fijne verpakking. 100% genieterij
30 dec 2023 om 20:16 Heerlijk riante verwennerij!!
22 dec 2023 om 10:15 vrij duur . 12 euro, daar krijg je dan drie pannenkoeken voor.
9 dec 2023 om 11:00 Red velvet pannekoeken waren aangebrand en daardoor gortdroog. Zonde, want de pannenkoeken met appelcompote waren wel erg lekker.
13 okt 2023 om 15:45 Eten was prima maar het duurde 1 uur en 45 minuten voordat ik mijn bestelling ontving.
10 okt 2023 om 16:10 Still warm and fluffy when I received it, fast delivery. Really delicious and the perfect meal for my pregnancy cravings!
4 sep 2023 om 23:46 Delicious, pretty good portions. Nice for a decadent breakfast.
6 jun 2023 om 18:36 Het was lekker
15 apr 2023 om 20:23 Dit was echt bizar lekker. 100% nog een keer bestellen om zo alles van het menu een keer te proberen
10 mrt 2023 om 15:47 Het was lekker en nog warm. Normale portie vult prima. Blijft wel best prijzig, maar ik denk dat je betaald voor de kwaliteit.
23 feb 2023 om 12:49 Heerlijk en snel bezorgd!